Norsk Tipping Nyheter

  1. Norsk tipping nyheter
  2. Norsk tipping nyheter 2019
  3. Nyheter norsk tipping

Men Island har også mye å tape på gjøre seg til norsk fylke. Til tross for vår rike felles kulturhistorie (som vi i rettferdighetens navn må si at islendingene har vært flinkest til å ta vare på), er det betydelige avstand fra Reykjavík til Oslo. Ti-femten islendinger vil lett bli marginalisert på det norske Stortinget, og flyttestrømmen fra Island til Norge kan øke i styrke. I verste fall vil de fremste talentene på Island reise til Norge allerede fra ung alder, og landet oppleve fraflytning og stagnasjon som resultat. Det er dessuten ikke så enkelt å vinne tilbake selvstendigheten når man først har gitt den fra seg. Den riktige rekkefølgen er derfor at det er Island, ikke Norge, som ta første skritt i retning en eventuell nord-atlantisk gjenforening. Hva kan Norge tjene på et tjuende fylke langt ute i Atlanterhavet? For det første får vi tilbake den delen av kulturarven vår som vi selv har mistet, enten det er sagalitteratur eller språk. For det andre vil en norsk-islandsk union bli en betydelig stormakt på havet, og ha tilgang til betydelig fiske- og energiressurser.

Norsk tipping nyheter

Norsk tipping nyheter 2019

Det er også duket for den årlige pressefotograferingen. Viafree Episode 8 - Sesongavslutning Reality, Underholdning, S12:E8 Fruene sin pressfotografering forrige uke gikk ikke som forventet, når det ble drama med Anna, Sofie og Elena. I kveld får drama sin oppløsning, og spørsmålet er om det vil være fotografering. Viafree 9 10 11 12 13

I sommer så du dagens lys. Jeg så aldri deg og hentesveisen din. Jo, kanskje med et mys. Du vokste deg så sterk. I vennegjengen satte du deg i respekt. Til tross for din lille store 5 gram i vekt. Nå er du på min tunge. Jeg delte deg lett i to. Der ble du delt i 4, 8, 16 og 32. Like mange linjer som dette diktet ender på. Jeg må hente meg inn, og skåner dine venner nå. av Maxmarioso ( ris og ros)

Vi bryr oss om ditt personvern seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre. Les mer

Nyheter norsk tipping

  1. Landsturneringen 2018 – NM i sjakk, 7. til 14. juli 2018
  2. Et sunt kosthold fra helsemyndighetene
  3. Nyheter norsk tipping

I politikken som føres nå er det flere amerikanske styrker på norsk jord, med øvelser enda lenger nord og større øvelser. Hun mener regjeringen fører en «kaldkrigretorikk» som øker spenningen i nord, istedenfor et tettere naboskap og økt forståelse. – De som bærer kostnaden ved dette er folk som bor i nord. I tillegg er Norge, ut ifra et sikkerhetspolitisk ståsted, er tjent med en helt annen tilnærming. Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen sier at det at de amerikanske bombeflyene er på tokt bandt annet i Barentshavet, er et tydelig signal om at Nato øver på et kollektivt forsvar. Foto: Simon S. Brandseth / NRK Skal vise litt muskler – Å vise muskler gjennom Nato er en del av regjeringens politikk, svarer forsvarsminister Bakke-Jensen. Han sier dette er en del av forsvarspolitikken. – Vi baserer jo forsvaret vårt på et sterkt nasjonalt forsvar og det å være en del av en sterk forsvarsallianse.

  1. Youtube kaptein sabeltann
  2. Besøkstider ullevål sykehus
  3. Benk til gang europris