Tesla Model S Rekkevidde

 1. Tesla model s rekkevidde museum
 2. Tesla model s rekkevidde pictures

Derfor måtte 12 V-batteriet få en boost ved Superchargeren på Dombås. Da dukket det opp en annen ting, nemlig at ladeporten var låst. Bilberger løste det ved å nullstille bilen. Feilmeldingen om dårlig 12V-batteri ble værende i bilen resten av testen. Ifølge berger så betydde ikke det at det ikke var strøm på startbatteriet, men at det er en melding som Tesla må nullstille. Slik gjorde vi testen Denne testen er først og fremst en indikasjon på hvordan bilene leverer i forhold til den oppgitte rekkevidden (WLTP). Testen ble kjørt av helt vanlige sjåfører i vanlig trafikk. Sjåførene ble instruert til å følge trafikken og hastigheten og kjøre normalt, men defensivt – altså ingen unødvendige forbikjøringer. Alle bilene ladet til 100 prosent over natten i en garasje. Alle bilene startet kalde, altså ingen forvarming av verken kupé eller batteri. Samtlige kjørte i eco-modus eller tilsvarende, hadde klimaanlegget på 21 grader og setevarmen på laveste innstilling. Regenereringen ble brukt aktivt under kjøringen.

Tesla model s rekkevidde museum

Testen startet i tre varmegrader og regn og sludd i Oslo. Jo lenger nord vi kom, dess kjøligere ble det. Streng vinterkulde ble det aldri. På det kaldeste viste termometeret minus seks grader. Vi kjørte i snøvær store deler av testen. Ruta bestod av bykjøring, landevei og motorvei, i hastigheter mellom 60 km/t og 110 km/t. MERK: Det er viktig å huske at du ganske sikkert kommer til å få et annet rekkevidde-resultat hvis du prøver en tilsvarende test. Forvaming av bilen, rute og topografi, temperatur, lastemengde, dekkstørrelse og ikke minst kjøremønster vil påvirke rekkevidden i betydelig grad. BILBERGING: En fullstendig strømtom Tesla Model S dras opp på planet og transporteres til nærmeste Supercharger. Slik testet vi lading på Tesla Model S Vi har også testet ladeeffekten til Tesla Model S under vinterlige forhold. Bilen ble ladetestet på driftsvarmt batteri, etter to timers uavbrutt kjøring, og så ladet fra maks 10 prosent til 80 prosent. Sjekk ut ladetest av Tesla Model S Long Range!

 • Rema 1000 fyllingsdalen
 • Stikker myggen «bare» deg? Dette er årsaken
 • Norsk rapper fra bergen
 • Hvordan bli kvitt slimhoste
 • Is på spansk
 • Vondt å tisse etter samleie
 • Tesla Model S og Model X øker forspranget på rekkevidde | motor.no
 • Video: Tesla Model S: Møt virkeligheten! - DinSide
 • Laks i norge
 • Leker på fest menu
 • Beste rødvin 2019
 • Vondt oppå foten løping

Derfor skal jeg heller ikke det. For saken er den at Tesla mener denne bilen er mer enn god nok til å dekke inn alle kjøresituasjoner en gjennomsnittlig nordmann med familie begir seg ut på. Den største utfordringen en bil må klare i dag, er turen fra hjemmet til hytta. Ikke noen big deal for vanlige familiebiler, men et enormt hinder for dagens elektriske kjøretøy. Elbilens mareritt Turen fra hus til hytte inneholder alle elementer som potensielt kan ta knekken på rekkevidden. Høydeforskjell, titalls mil i kjørelengde, lave temperaturer og fullastet bil. Sleng på tung gassfot oppå der igjen, og du har en elbil-fiendtlig cocktail som burde skremme samtlige nordmenn fra å kjøre elektrisk. Foto: Stein Inge Stølen Men Tesla lar seg ikke affisere av slikt. De går hardt ut og lover hele 400 kilometers rekkevidde på vinterstid. Men hvis de tallene er tatt ut av en typisk EU-syklus, kan jeg si med en gang at det ikke kommer til å stemme. Erfaringer med Nissan Leaf tilsier at minst en tredjedel av rekkevidden forsvinner når gradestokken blir blå.

Oppgitt WLTP-rekkevidde i filmen er de offisielle tallene. Rekkevidde på testbilene kan avvike noe grunnet utstyrsnivå og dekk. Se tabellen. Tilbake til hovedsaken. Tilbake til elbilguiden. Elbilene vi har rekkeviddetestet: Prisklasse 1: Hyundai KONA electric, Renault Zoe Z. E. 50, Hyundai IONIQ, Nissan LEAF (40 kWt), Skoda CITIGOe, Volkswagen e-up!, SEAT Mii electric og Volkswagen e-Golf. Prisklasse 2: Tesla Model 3 LR, Kia e-Niro, Kia e-Soul, Opel Ampera-e, Nissan LEAF e+ (62 kWt), BMW i3 og Audi e-tron 50 quattro. Prisklasse 3: Tesla Model S LR, Tesla Model X LR, Jaguar I-PACE, Mercedes-Benz EQC og Audi e-tron 55 quattro. Gå til hovedsaken vår om rekkeviddetesten. Elbilene vi har ladetestet: Gå til hovedsaken vår om ladetesten.

Tesla model s rekkevidde pictures

Begge målingene er gjort etter EPA-standarden. Ingen av bilene får økt batterikapasitet. Det er også gjort endringer i gir, smøring, bæring og kjøling, som nå skal gi en samlet effektivitet på 93 prosent. Lader raskere Forbedringer skal også gi raskere lading. Med Teslas nye Supercharger V3 støtter Model S og Model X nå hurtiglading på opp til 200 kW. På dagens V2 Supercharger kan bilene lade med en effekt på opp til 145 kW. Ifølge Tesla betyr det at bilene lader 50 prosent raskere enn dagens modeller. Bedre luftfjæring Tesla annonserer også forbedringer i luftfjæringen på Model S og Model X, og hevder den nå bedre vil tilpasse seg både underlaget og kjørestilen til sjåføren. Den skal også være bedre på å senke bilen i høye hastigheter for å minske luftmotstanden. Andre endringer som nytt hjuloppheng og dekkdesign skal ytterligere øke kjøreopplevelsen. Pris på Tesla Model S i Norge Tesla har i en periode kun tilbud Model S og Model X i long range -versjoner, men henter nå tilbake standard range -modellen.

Forbruk: 18, 9 kWt/100 km Rekkevidde: 610 km Toppfart: 250 km/t Bagasjerom: 895 liter Lengde x bredde x høyde: 497 x 196 x 218 cm Vekt: 2, 2 tonn Pris: Fra 790. 900 kroner Visste du at: – Rekkevidden på Teslas pickup Cybertruck blir mye bedre selv enn Model S. Den skal klare over 800 kilometer! – Tesla holder stand som Norges mest solgte bilmerke per oktober 2019 – Neste år kommer Tesla med en ekstremt rask utgave av allerede lynraske Model S – nemlig Model S Plaid. Produksjonen starter i oktober 2020 Tesla Model S selger ikke på langt nær like godt som tidligere, nå som både Model 3 og Model X er på plass. Neste år blir det enda mer internkonkurranse, når Model Y dukker opp. Teslaen til Endre har stått på verksted i over et halvt år Dette synes norske Tesla-eiere om bilen sin broom

Denne gangen har det skjedd både digitale oppdateringer og tekniske og mekaniske utbedringer. På utsiden er den akkurat slik vi er vant med at Model S skal se ut. Men under skallet er det flere nyheter som er verdt å få med seg. Denne bruktbil-muligheten får du ikke ofte Tesla Model S er seg selv lik. Men det er på utsiden... Hva er nytt? Kanskje viktigst: Den har fått drivlinjen fra Model 3. Det gjør at rekkevidden blir enda bedre enn før. Model S Long Range skal nå følgelig klare opptil 610 km på én lading. Det er også nye hjullager og tetninger for å bedre støydempingen – noe som er ekstra viktig i en elbil. Luftfjæringen er blitt utbedret. Sistnevnte kan du nå "låse", hvis du av en eller annen grunn ønsker å styre denne mer selv. Vanligvis gjør den imidlertid jobben helt utmerket på egenhånd. Bilen lærer også. Hvis du for eksempel har en vanskelig oppkjørsel til hytta, du har kjørt der før og brukt heve-funksjonen, vil den heve bilen automatisk neste gang. Nytt er dessuten at navigasjonen på egenhånd kan foreslå en ny rute for eksempel på vei til jobb, hvis det er gunstig med tanke på trafikk, ulykker og kø.

Tesla bekrefter flere endringer for toppmodellene Model S og Model X, og øker rekkevidden på begge modellene. For Tesla har mye handlet om Model 3 det siste året, men i natt annonserte selskapet flere endringer også for Model S og Model X. Til forskjell for de fleste andre bilprodusenter gjør Tesla stadig endringer og forbedringer i sine modeller slik at begrep som årsmodell ikke gir like mye mening som hos for eksempel Volvo og Audi. Økt rekkevidde på Model S og Model X Men av og til kommer det større endringer, og i natt bekreftet Tesla rykter som har gått en stund: Toppmodellene Model S og Model X får nye motorer som skal øke effektiviteten på bilene med ti prosent. Det er den samme elmotoren, av type «permanent magnet synchronous reluctance motor», som sitter i Model 3 som nå installeres i Model S og Model X. Det gir en ny rekkevidde for Model S på 595 km, og en ny rekkevidde for Model X på 523 km. Det er da snakk om long range-versjonene av modellene med batteripakker på 100 kWh.