Test Pulsklokke 2018

Klokken kommer med en håndleddsbasert pulsmåler som er overraskende nøyaktig med tanke på prisen. Klokken har et flott touch-screen med LED lys slik at tiden på døynet du bruker den i, spiller ingen rolle. Pulsklokken kan selvsagt brukes til all slags sport, men den er designet først og fremst med tanke på sykling og løping. En lett, men solid og kompakt sportsklokke med en rekke funksjoner. Et godt valg dersom du ønsker en sportsklokke til en litt billigere pris. Altimeter + teremometer Vanntett ned til 100m Stroppen er av 100% silikon som gjør at klokken blir meget behagelig å ha på Egner seg litt dårligere for andre typer sporter BILLIGST PRIS Kjøp her | 5, 599 Kr Denne pulsklokken ligger i en lavere prisklasse og "mangler" en del av funksjonene som klokkene ovenfor har, men er fortsatt en solid klokke som utfører de fleste oppgaver bra. Pulsklokken kommer med en hjertefrekvensmåler på hånleddet slik at du slipper pulsbelte. Under testen fant vi ut at pulsmåleren ikke var like nøyaktig som på de førtsnevnte klokkene, men avviket var likevel ikke til å klage over.

Test pulsklokke 2018

Etter det vi har erfart, er det en ENORMT stor variasjon fra de beste pulsklokke til de dårligere pulsklokkene uavhengig av pris. Og denne forskjellen bare øker og øker! I løpet av de siste 5 årene har det skjedd et gigantisk hopp innen pulsklokke-verdenen. Fantastisk nøyaktighet innen pulsmåling, GPS-tracking, innebygde treningsprogrammer som passer til all slags sport, responsivt touchscreen-display, batterilevetid, vekt og ikke minst design! Å velge riktig treningsklokke er viktig da dette skal bli din nye treningsvenn i en lang tid fremover! Hva slags trening driver du mest med? Er dette en klokke du også ønsker å bruke i hverdagen? Trenger du GPS-tracking? Disse spørsmålene er viktig å stille seg. Om du ønsker en klokke til trening, hverdagsliv, og som har GPS, må du opp i en litt høyere prisklasse. Pulsklokker som tilbyr hjertefrekvens-måling uten belte, vil naturlig nok ligge i en litt høyere prisklasse. Det samme gjelder dersom du ønsker en lettere og mindre klumpete klokke som passer bedre til hverdagslig bruk.

GPS-tracking gjør også at klokken blir litt dyrere, men kan være meget praktisk å ha dersom du etter en treningsøkt vil se på hvor du har løpt. Vi har spurt ekspertpanelet vårt om hva som er viktig for dem når de skal kjøpe en pulsklokke. Christian Brovold (Aktiv triatlon/iron-man deltager, marathon-løper og klatrer) For meg er pulsklokke en helt essensiell del av treningen. Den hjelper meg med å måle min progresjon innen puls, tid og distanse, som jeg ellers ikke ville ha klart. En pulsklokke må først og fremst være behaglig å ha på, den skal sitte såpass godt på at du ikke merker den under en treningsøkt. Klokken skal videre tilby en nøyaktig pulsmåling som ikke viker med mer enn 3-4 slag i minuttet. Den skal være robust nok til å tåle at du svømmer med den og at du faller med den. Batteritiden må også ligge på minst et par dager med aktivt bruk. Det har ikke gått mange år siden den første pulsklokken med pulsmåleren rundt håndleddet ble introdusert. De første av disse klokkene kunne vike med ca 5-10 slag i minuttet og mange valgte derfor likevel å fortsette med belte.

Test pulsklokker 2018

 1. Navn på drinker
 2. Test av pulsklokke 2018
 3. Test pulsklokke 2018 season
 4. Sparebank 1 barneforsikring 1
 5. Test pulsklokke 2010 relatif
 6. Test pulsklokke 2018 models
 7. Jakten på Norges beste stemme
 8. NRK TV – Parterapi – 2. Kommunikasjonen (Sesong 2)
 9. Test pulsklokke 2018 tour
 10. Test pulsklokke 2018 results
 11. Best i test pulsklokke 2018