Petter Uteligger Svein

  1. Petter uteligger og svein

- Jeg har ikke noe styrke i ryggen og beina, skjønner du, forteller han til magasinet. Den kjente tv-profilen lider også av nyresvikt, noe som gjør at han får dialyse på et sykehus i området. Tross enkelte helseproblemer, har han ingen planer om å legge jobben på hylla. Intervjuet med 56-åringen ble gjort en gang i høst, og det er nærliggende å tro at han har vært flere turer i Oslo - som han varslet i intervjuet. - Nå skal jeg snart ta meg en tur til Oslo og jobbe. Da skal jeg ta med meg ti blader tilbake og selge dem her. Jeg har bare to fridager, tirsdag og torsdag. Mandag, onsdag og fredag er jeg på sykehuset og får dialyse, forklarer han. Flott bånd Selv om han nå bor sørpå, hender det at Nyquist besøker ham i ny og ne. At duoen fikk et nært bånd under tiden på gata, er ingen hemmelighet. - Svein har blitt en god og nær venn. Hver gang vi treffes er han veldig opptatt av å høre hvordan det står til med familien min og livet ellers. Vi henger mye sammen, ikke fordi jeg føler at jeg må bidra, men fordi han lærer meg mye.

Petter uteligger og svein

  1. Hovedstad på jamaica
  2. Svein fra «Petter Uteligger»: - Mange som var misunnelige - Dagbladet
  3. Petter uteligger svein rabbit
  4. Spørsmål om å kombinere Ibux og Paracet. 
  5. Petter uteligger svein
  6. Petter uteligger svein 22
  7. Petter uteligger svein m
  8. Ullevål sykehus tlf
  9. Email bergen kommune

- Det viser at et kamera til 6000 kroner kan lage gode historier, og fortelle noe som har gjort noe med menneskene som har sett på, sier Nyquist selv om nominasjonene. Brænden forteller at hun fra starten av var positiv til prosjektet hans, og tok ham i forsvar mens andre var kritiske. - Dumme meldinger For ifølge Brænden og Stang har ikke alle på gata vært like positive til at de stilte opp i tv-serien. - Det er mange som var veldig misunnelige. Jeg har fått noen dumme meldinger fra folk i miljøet, sier Stang, og blir supplert av Brænden: - Jeg tenkte ikke på å være på tv. Det var bare koselig å være sammen med Petter. Det var kult å ha ham der. Det var ingen av oss som visste at det skulle bli så stort, sier hun. Stang nikker: - Jeg ville ikke vært opplevelsen foruten. - Dreper fordommer Petter Nyquist selv forteller at han har fått tilbakemeldinger fra hele landet etter at «Petter Uteligger» ble sendt på lufta. - Folk sier at det er en serie som har vært viktig, som dreper fordommer og har fått folk til å endre holdning.

I 2015 snudde Petter Nyquist (41) landet på hodet da han bestemte seg for å belyse en side av samfunnet få hadde kjennskap til. Konseptet «Petter Uteligger» gikk ut på at han forlot familien til fordel for 52 dager på gata i Oslo - bare med et håndholdt kamera og klærne han hadde på seg. Resultatet ble en umiddelbar suksess, og sørget for Gullruten-priser, nye sesonger og spin-off-serier. I tillegg forandret det livene til mange av dem i Oslos gatebilde som Nyquist fikk komme tett på. I 2016 ble Svein Stang (56), en Erlik Oslo-selger Nyquist møtte i allerede første episode, nominert til årets deltaker på Gullruten. Siden den gang har Stang rørt mange med sin historie - og om hvordan det å selge gatemagasinet har reddet ham. Fikk leilighet Det har gått en stund siden vi sist hørte noe fra Stang. Nå forteller 56-åringen om sitt nye liv i et intervju med magasinet han elsker å selge. Da vi først ble kjent med ham bodde han på hospits i Oslo, samtidig som han sov enkelte kvelder ute. Nå har han bestemt seg for å flytte sørover, sånn at han er litt nærmere broren.