Indre Østfold Kommune

Kontakt oss Min faktura Kart Tjenester Politikk Administrasjon Ledige stillinger Innsyn Viktig informasjon om koronavirus Se oppdatert informasjon om koronavirus her Legevaktens koronatelefon er 477 80 110 Ønsker du å bidra? Les mer her Snarveier Skoleruta Meld feil Ledige stillinger Direktesendinger - kommuneTV Postlister Høringer Tjenestemeny Barnehage Skole og utdanning Helse og mestring Plan, bygg og eiendom Næring og landbruk Vann, avløp, vei og renovasjon Kommunal bolig og sosiale tjenester Kultur, idrett og fritid Natur og miljø Politikk og administrasjon Politisk møtekalender Pålogging for politikere Politikk Planer og høringer Administrasjon Bli kjent med kommunen Innbyggertorg og bibliotek Folkehelse Nyheter og kunngjøringer 11. 05. 2020 17. mai-program 2020 Det er en glede for 17. mai-komiteene å ønske velkommen til vår første 17. maifeiring som Indre Østfold kommune. I år blir det en helt spesiell nasjonaldagsfeiring, og vi flytter deler av... 14. 2020 Ferieåpen barnehage for barn til ansatte i samfunnskritiske yrker Informasjon om ferieåpen barnehage, med henvisning til covid-19/korona, i Indre Østfold kommune 2020, i uke 29 og 30, i Eid barnehage i Askim.

Indre østfold kommune ledige stillinger

Indre østfold kommune ordfører

Moss ligger sentralt ved Oslofjordens østside midtvegs mellom Oslo og Sverige og har blant annet fergeforbindelse over Oslofjorden til Horten og Vestfold. I Moss ligger også Statens Hus med Fylkesmannen og de fleste av statens øvrige virksomheter for Østfold. Byen er et viktig handels- og servicesenter for sitt oppland, som i første rekke omfatter Rygge og Våler i Viken, tidligere i østfold samt Son i Viken, tidligere i Akershus. Politisk innbefatter Mosseregionen kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler. Noen ganger regnes også Hobøl og Vestby til omlandet rundt Moss. Moss har tre videregående skoler, Kirkeparken vgs og Malakoff vgs som drives av Østfold fylkeskommune. Kirkeparken og Moss videregående Steinerskole har nylig fått bygget nye lokaler for skolen. Grunnlaget for byen Moss er å finne i en kombinasjonen av gode kommunikasjoner og vannkraft. Mossefossen i Mosseelva (også kalt Mossa, opprinnelig navn Morsa) med et vannfall på ca. 25 meter, la grunnlaget for et mangesidig næringsliv med sager og møller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon () Du har kanskje hørt at det å gå på p-piller kan øke risikoen for kreft? Også var det jo hun «venninnen av en venninne» av deg som gikk opp ti kilo da hun begynte på pillen. Ja, man har hørt mye rart når det kommer til akkurat dette prevensjonsmiddelet. Og har man hørt en påstand ofte nok, så er det lett å konkludere med at det må være fakta. Men er det egentlig det? Mange har for eksempel trodd at det er skadelig å ikke få mensen når man går på pillen, eller at du ikke bør hoppe over/utsette menstruasjonen, slik mange ofte gjør når de for eksempel skal på badeferie. Men - som tidligere har skrevet, er det faktisk ikke er skadelig å utsette mensen med p-pillene. For å komme til bunns i alle disse «p-pille mytene», tok kontakt med gynekolog og professor i medisin ved Universitetet i Bergen, Ole-Erik Iversen, og nedenfor får du da svar på en rekke av dem. Myte 1: P-pillen kan gi kvinnen dårligere sexlyst Både humør og lyster kan påvirkes av hormonene i kroppen vår, og siden p-piller inneholder hormoner, kan dette ha en innvirkning.

Indre østfold kommune plan

Vi vil legge opp til prosjekter sammen med flere fag. Variasjonen i læringsarbeidet vil også bidra til å utvikle digital kompetanse. Seminarer, muntlige fremlegg og prosess-skriving, der studentene også skal gi hverandre respons, er obligatorisk (80%). Praksis utgjør en integrert del av kunnskapsområdet. Se eget kapittel om praksis, samt praksisplan. Overlapping Emne Reduksjon (SP) Barns utvikling, lek og læring (BBD100_1) 10 Barns utvikling, lek og læring (BBD102_1) 20 Åpent for Barnehagelærer - bachelorstudium -deltid Barnehagelærer - bachelorstudium Emneevaluering Det blir gjennomført studentevalueringer etter rutinene for kvalitetsarbeid ved Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora ved UiS. Litteratur Litteratur/pensum publiseres omlag 14 dager før påmelding til emnet åpner Sist oppdatert: 15. 05. 2020

En morgen i oktober. Etter å ha levert bilen på service på Ensjø, går man løs på hjemturen til Grunerløkka. Hvorfor ta buss, når man kan gå? Og den friske luften forteller hvorfor høsten kjennes så befriende og oppklarende. Kulden gjør ingenting, så lenge klærne er tykke nok! Kampen er ikke direkte på veien hjem, men jammen verdt å ta turen til! Gamle Oslo, med sine sjarmerende små hus, Kampen kirke og koselige butikker med sjel. Man glemmer helt at man er i hovedstaden! Kampen park i et usannsynlig idylisk høstlys! Men jammen er det da majestetisk hva høstblader i morgensol kan skape! Skal vi gå opp eller ned? Finnes det noe flottere enn et gammelt tre om høsten? Buktende grener, tykk og massiv stamme som vitner om et langt liv i full taushet her på Tøyen, der bare bladene i vinden lager lyd… Veien går videre fra Tøyen, forbi Munch museet og gjennom Oslos botaniske hage. Her finner man Zoologisk museum. Om natten ser bygget hymskt ut, og man kan nesten innbille seg å se mørke skikkelser gå i vinduene.

Indre østfold kommune politikk

13. 2020 Til deg som er hytteeier - nå har du muligheten til å rydde på hytta Indre Østfold kommune har vedtatt at det skal settes ut containere for grovavfall i en kort periode. Tilbudet gjelder for hytteabonnenter utover ordinær hytterenovasjon. Alle nyheter og kunngjøringer Hva skjer? 16. mai AVLYST - Alkoholfri ungdomsfest 16. mai Askimhallen | 19. 00 17. Følg vår direktesending på nett 17. mai kl. 12. 00 Digital sending | 12. 00 18. AVLYST FRAM TIL 15. JUNI - Eidsberg Carpet Bowls Kulturhuset Mysen | 10. 45 AVLYST INNTIL VIDERE - Øvelse med Spydeberg Soul Children Ungdomssenteret Spydeberg | 18. 30 Se alle hendelser

Indre østfold kommune eiendomsskatt

 1. Indre østfold kommune politikk
 2. Indre østfold kommune ansatte
 3. Pølsegryte med ris
 4. Indre østfold kommune
 5. Tett på norsk design
 6. Wordfeud ord på c 9
 7. Rensa fisk i norge
 8. Vondt i bekkenet
 9. Indre Østfold kommune

Det er lurt å spise før trening slik at du har energi til å yte best mulig under økta. Hva du spiser vil avgjøre hvor godt du presterer og hvor lenge energien varer. Etter trening må væskeinntaket erstattes raskt, og du bør spise innen en time for å få maksimalt utbytte av treningen. Tilpass mat etter intensitet Hva og hvor mye du bør spise før og etter trening avhenger av hvor hardt du trener og hvilken målsetting du har. Det er forskjell på idrettsutøvere som trener hardt to ganger per dag og mosjonister som trener ved lav til moderat intensitet et par ganger i uken. Hvis målet med treningen er å gå ned i vekt, er det fortsatt viktig å spise etter trening, men vær klar over at ei treningsøkt ikke betyr at du kan spise ubegrensede mengder med mat. Skal man opp i vekt eller bygge muskler, er det viktig å øke matinntaket jevnt gjennom hele dagen. Noen generelle råd gjelder de fleste. Tilpass rådene etter intensiteten av- og målsetning for -treningen. LES OGSÅ Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

 1. Hormoner for å bli gravid
 2. Studere uten studiekompetanse
 3. 14 uker gravid
 4. Selvbilde selvtillit forskjell