Fjell I Lofoten

  1. Fjell i lofoten d
  2. Kalle i Lofoten |

Til tross for raske høydemeter er den enkel å bestige, og passer fint som en kort tur du kan ta en ettermiddag for å spise middag på toppen slik vi gjorde, eller som en treningstur for å få pulsen opp i taket. Super tur for store og små og mens man får igjen pusten på toppen er man omringet av majestetiske fjell man kan sikle på og planlegge bestigning av. Festvågtind (541 moh) Turen opp til Festvågtiden er kanskje en av øyrikets mest kjente, ikke bare fordi lengden på turen er overkommelig for de fleste, men fordi du får selve essensen av Lofoten smelt rett i trynet fra toppen! Turen gjør seg best på en godværsdag, og vårt tips er å starte tidlig så du får toppen for deg selv, eller vente til "solnedgang" og nyte 360 graders utsikt over Vågan og deler av Vestvågøy. Kleppstadheia (534 moh) Kleppstadheia og Kvasstinden er en lett tilgjengelig fjelltur, med god utsikt og åpent terreng. Fra Kleppstadheia får du flott utsikt over Gimsøystraumen og brua mellom Austvågøya og Gimsøya i tillegg til Sydalspollen.

Fjell i lofoten d

Et utvalg av det beste Oslo har å by på De fleste har vært i Oslo. Men har du egentlig vært i Oslo? Ukjente gåturer Hovedstaden er ikke bare asfalt og betong. Disse gåturene viser deg Oslo fra en annen side. Ta beina fatt og kom deg ut på eventyr. 5. Utenom det vanlige: Laksesafari i Suldalslågen I 20 år har man kunnet dra til Suldal i Rogaland for å svømme med laksen i Suldalslågen. Her legger du deg i med ansiktet ned i elven og lar deg drive med strømmen. Hele 34 TV-team fra alle verdenshjørner har besøkt Mo Laksegård. Sommeren 2017 fikk de besøk av et kinesisk realityshow med 60 mann. – Vi skjønte ikke helt hvor stort det var før vi fikk vite at showet hadde 1, 4 milliarder seere over hele Asia, sa daglig leder, Valborg Rognskogs til oss i 2017. Skrekkferie Røverhistoriene om spøkelser og gjenferd er blitt en del av kulturhistorien. Selv om det bare er tull, er det lett å forstå hvordan skrønene ble til når man besøker disse hotellene. De har en aura over seg. Det skal litt til å ikke bli skremt når nattemørket tar stillheten med seg til disse stedene.

Tanker, ord men mest gjerninger. | Ikke akkurat fjell og ikke akkurat snø.. Men absolutt turglede! Utforske fjellene i Lofoten - Oppleve magisk lys og fantastisk natur - Strekke seg etter egne mål - Utvide horisonten - Kose seg? Hattvika Lodge skreddersyr drø... mmereisen for private grupper eller firma med innhold som gir magiske opplevelser! Opplev også Lofoten med smakssansene- vi legger tilrette for gastronomiske opplevelser i vår private restaurant. Come join us for a active stay! Klippet under viser soloppgang over Ballstad i forrige uke. Velkommen! Utforske Lofoten på ski/ splitboard- se vårt program for LSTF. 6-10 april arrangerer vi FÆST for 4`de året på rad. Film/ edit: Lofoten Film Fimbulvetr, Devold of Norway AS, Mammut Skandinavia, Sweet Protection See More LSTF is at Hattvika Lodge. Dette er en invitasjon fra Lofot fjellene- Come join the madness! Billetten henter du på Bli med på tur med Are Tallaksrud, Nils-Erik Bjørholt, Da... vid Underland, Alpine Adventures, Kjell-Arne Aspenes.

  • Fjell i lofoten travel
  • Mysteriet i Lofoten: Hvalskjelettet på fjellet – NRK
  • Kai fjell

Dette er klassikeren vår. Store opplevelser og store gleder. For deg som vil lære mye om klatring og alpin ferdsel, og trives når det er bratt og luftig. Mestre bølgene og mestre fjellet. Dette er for deg som sier ja, takk, begge deler. Her handler det om skikjøring og allsidig klatring, men også om havkajakk, lange turer og basiskunnskaper for å trives ute. For deg som vil komme tett på naturen, og fange det du opplever ute. Vi skal ferdes trygt til fots og på ski i fjellet og med båt og kajakk på havet. Dette er vårt halvårstilbud til dem som velger vinteren, med alt den har å by på i Lofoten. Fjellet, havet, kulturen Fotografer i verdens vakreste øyrike og møt våren i det eventyrlige i Andalucía Gi deg selv et år midt i magien i Lofoten. Opplev... Opplev verdens vakreste øyrike og møt våren i det eventyrlige i Andalucía Fjellene, havet og det magiske lyset i Lofoten har alltid tiltrukket kunstnere.... Opplev Lofoten på sitt sterkeste Lofoten folkehøgskole ligger vakkert til, bare et steinkast fra havet og under noen av de flotteste Lofotfjellene.

I fjor anbefalte DNT fem stier som er mindre kjente. Vanskelighetsgraden varierer fra enkle dagsturer for familien, til tøffere helgeturer. Ta teltet fatt! Pakk sekken og kom deg ut. Det er alltid et godt teltsted i nærheten. Opplevelsen kan være god for både kropp og sjel. 3. Sykkelferie: Lofoten Turismen i Lofoten har endret seg de siste årene. Før ville vi se Lofoten. Nå vil vi oppleve Lofoten. Og sykkelsetet er en av de beste måtene å gjøre det på. Sykkelturer for alle Syklistenes Landsforening lanserte i fjor 22 «grønne» sykkelruter i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Rutene kan lastes ned til kartet på mobilen din, og de aller fleste passer til alle over seks år. 4. By- og bygdeferie: Mysteriet i Espevær Ytterst på vestlandet ligger Espevær. Å ankomme det idylliske, bilfrie fiskeværet er som å trå inn i 1950-tallet. Men her finner du også noe uventet: konspirasjoner. En oktoberdag i 1975 dukket en stor, underlig sirkel opp på Åkerkve. – Noe må har landet her, sa sjømann Normann Larsen til oss da vi besøkte stedet.

Kalle i Lofoten |

Event Lofoten har også bidratt med mye inspirasjon med fokus på kvalitet i alle ledd. Har du utstyret klart for neste sesong, med pudder, is, lyng og stein? L Barth Sport sørger for rett utstyr og veiledning for 2016! Event Group Topptur sesongen er ikke over enda Strandtinden i Lødingen har gode forhold enda, og våre kunder fra Sveits fikk en magisk opplevelse forleden... Lofoten Fjell & Snø loste våre kunder trygt opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon To personer er fraktet til sykehuset i Bodø etter et fall under en klatretur på Vågakallen i Lofoten. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. De to personene hang i tau 700 meter over havet etter fall under klatretur i Vågakallen i Lofoten fredag ettermiddag. Begge var ved bevissthet etter å ha falt 10 til 15 meter, men hadde mulige hodeskader, opplyste politiet. Alle nødetater var på stedet, og Svolvær alpine redningsgruppe ble tilkalt for å bistå med å få de to personene i trygghet, opplyste operasjonsleder Lisbeth Hansen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB. Klatrerne ble hentet ned med Sea King redningshelikopter. Midtre Hålogaland politidistrikt opplyste om fallet like før 15-tiden fredag. Fjellet Vågakallen rager 942 meter over havet. (NTB) Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook

Det stupbratte fjellet Reinebringen er en populær topp å bestige i Lofoten, og ikke minst et perfekt sted for å ta det obligatoriske bilde til Instagram. Bare i løpet av to siste dagene er det lagt ut rundt 60 bilder med emnknaggen #reinebringen fra toppen av fjellet. Det er bare ett problem – fjellet er stengt mens det bygges en sherpatrapp opp mot fjelltoppen. – Vi har helikopter som flyr stein inn til området. Vi har stengt fjellet både for egen og andres sikkerhet. Det kan skje ulykker, og får du en stein i hodet er du ille ute, sier Moskenes-ordfører Lillian Rasmussen. De siste dagene har de hatt vakter for å hindre folk i å gå opp i området, men ordføreren ser ikke bort fra at folk kan ha forsøkt seg opp i fjellet. – Noen kan nok ha gått opp den andre stien. Men bildene folk har delt, trenger ikke å være tatt akkurat der og da. Vi har vakter på plass i dag også, forteller hun. – Folk går uansett Turist Tom Espen Hellesvik ferierer i Lofoten i sommer. Her avbildet på fjellet Reinebringen.

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi Hopp til navigering Hopp til søk Vis alle steder: OSM ( +1, +2, ++) eller | WikiMap ( +1, +2, ++) Sider i kategorien «Fjell i Lofoten» Under vises 15 av totalt 15 sider som befinner seg i denne kategorien. H Hermannsdalstinden Higravtindan Himmeltindan K Kongstindan M Måhornet N Nordlandsnupen R Rulten S Stjerntinden Storfjellet (Røst) Strøna Svartsundtindan Svolværgeita T Tuva (Vågan) V Vågakallen W Wallentind Hentet fra « » Kategorier: Lofoten Fjell i Nordland etter kommune

Turen til Lofoten er muliggjort av Stereo Skis, Widerøe, Mammut Skandinavia, Zinzino, Response Nordic As, GoPro, Sweet Protection, Fri Flyt, Fimbulvetr See More Hattvika Lodge is at Lofoten Islands. Iskaldt - Rått - Inspirerende - er dette hva du ønsker å oppleve i Lofoten? Vi ønsker deg velkommen som søker å oppleve årstiden og ta del i øyeblikket som opps... tår kun for deg! For å oppleve må du være tilstede- informasjon og booking på Vi er heldige å ha rause og meget dyktige mennesker rundt oss- tusen takk til Stian Klo og Arild Heitmann som gir oss tilgang til fantastiske bilder og som viser Lofoten frem gjennom sine kameraøyeblikk. Se for flere bilder. Alle bilder Stian Klo Photography See More Hattvika Lodge is at Nonstinden. Vinteren er på vei til Lofoten- har du bestilt din reise og opphold for ditt vintereventyr? Se vårt topptur event på LSTF eller bestill ditt opphold på... Privat gruppe eller firma- Vi tilrettelegger ditt opphold med lokale guider, mat i privat restaurant og alle rettigheter, utendørs badstue/ hot-tub og et aktivt vertskap.