Super Bowl 2019 Norsk Tid

  1. Super bowl 2019 norsk tid 10
  2. Super bowl 2019 norsk tid results
  3. Super bowl 2019 norsk tic tac
  4. Super bowl 2019 norsk tid season

Om du ønsker å bake brød i leirgryte anbefales det å skaffe en egen gryte til dette, slik at ikke brødet tar smak av tidligere retter som er tilberedt i gryten.

Super bowl 2019 norsk tid 10

ORDFØRERE FORNØYD: NRKs reporter Øyvind Nyborg møtte to av de 700 katalanske ordførerne som overvar avstemningen om uavhengighet i det katalanske parlamentet.

Super bowl 2019 norsk tid results

Tapen blir senere sjekket under et mikroskop for å se etter mark. Behandling av barnemark Den vanligste behandlingen er en dose av en type medisin som kalles albendazol, mebendazol, eller pyrvin. Legemiddelet finnes i tablettform eller som mikstur. Du trenger to doser, med to uker mellom dosene. Grunnen til dette er at legemiddelet dreper marken, men ikke eggene. Mer enn 9 av 10 personer som behandles med to doser av denne medisinen, blir kvitt infeksjonen. Bivirkninger er sjeldne, men noen får magesmerter eller diaré. Er du gravid, bør du kun bruke pyrvin ifølge anbefalinger fra regionale legemiddelinformasjonssenter (RELIS) i Norge. Fordi barnemark spres lett mellom familiemedlemmer, kan det virke forebyggende at hele familien blir behandlet, selv om bare én person er smittet. Forebyggende tiltak Barnemark skyldes ikke dårlig hygiene, men det finnes noen forebyggende hygienetiltak: Vask hendene ofte, spesielt før du spiser eller lager mat. Prøv å forhindre at barnet suger på tommelen, biter negler eller klør rundt anus.

Flere artister, deriblant Rihanna, har angivelig takket nei til å opptre for å støtte Colin Kaepernicks politiske protest mot behandlingen av svarte i USA – en protest som den pensjonerte fotballspilleren startet da han knelte i stedet for å stå oppreist under nasjonalsangen under Super Bowl i 2016. Varm opp til årets show med 10 av de villeste, verste og beste pauseshowene fra Super Bowl (i tilfeldig rekkefølge): Madonna (2012) Mye omtalt ikke bare på grunn av Madonnas åpenbare miming, ikke-så-ydmyke entré og pinlige dans med LMFAO (hvis du husker dem), men også fordi gjesten M. I. A. viser fingeren og fornærmet hele Junaitn. Pust med magen, USA. Coldplay, Beyoncé og Bruno Mars (2016) Beyoncé vet å smi mens jernet er varmt, og opptrådte samme helg som overrasket verden med Lemonade -albumet. B stjal dermed showet fra hovedattraksjon Coldplay, selv om det må sies at alle tre gir en god innsats. Katy Perry (2015) Kanskje mest kjent for «Left Shark», 2015s teiteste meme. Lady Gaga (2017) Gaga vet hvordan man lager show, men det mest omtalte post denne opptredenen var exiten.

Bye! Beyoncé + Michelle Williams og Kelly Rowland (2013) Alle elsker jo en god gjenforening. Prince (2004) Vill åpning og sjukt fin avslutning. Dette pauseshowet troner mange kåringer over de beste Super Bowl-showene, ikke uten grunn. Janet Jackson og Justin Timberlake (2004) Årets snakkis i 2004 må selvfølgelig få spalteplass. Et egentlig ganske døvt innslag hadde det ikke vært for «nipplegate». Etter denne opptredenen, hvor det ble vist litt mer pupp enn planlagt (hvis man tror på det da), var «Janet Jackson» angivelig det mest brukte søkeordet på nettet i to år. Det ble valgt en noe mer konservativ rute det påfølgende året, og Paul McCartney måtte kjøle ned seerne i 2005. Aerosmith, NSYNC, Mary J. Blige og Britney Spears (2001) Dette innslaget skriker tidlig 2000-tall. Kos deg glugg via snutten ovenfor <3 Bruno Mars (2014) Liten fyr som vet å hvordan han fyller en svær scene, i tillegg får han besøk av Red Hot Chili Peppers. Michael Jackson (1993) MJ må selvfølgelig med. Showet som startet det hele.

Super bowl 2019 norsk tic tac

IKONER ANNO 1993, 2004 OG 2017 (GETTY IMAGES) Du trenger ikke å være et gram sportsinteressert for å liste opp Super Bowl som et av årets viktigste TV-øyeblikk. Tidligere besto pauseshowet av ikke mer enn et skolekorps eller to, men det tok en vending i 1993 – da Michael Jackson forvandlet pauseshowet til et must-watch innslag og seertallene for første gang gikk opp i pausen. Artikkelen fortsetter under annonsen Forventningene til det om lag 15 minutter lange showet er så høye at det vitses med at fotballen egentlig kun er oppvarmingen, og ikke det egentlige trekkplasteret. Katy Perrys show i 2015 ble sett av svimlende 118, 5 millioner seere, som er 1 million flere enn antall seere under kampen. Kun de største stjernene på himmelen blir bedt om å opptre, og de får angivelig ikke betalt – salgstallene skyter i tiden etter, og blir lønnsomt lell. Årets kamp og show finner sted natt til mandag norsk tid, og Maroon 5 vil headline med gjester som Travis Scott og Big Boi på scenen i Atlanta.

Vi bruker cookies, også kalt informasjonskapsler, som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted. Dette gir oss statistikk om bruken av nettstedet og kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du godkjenner bruken av cookies ved videre bruk av vårt nettsted. Les mer her. © Copyright 2020. All Rights Reserved.

Super bowl 2019 norsk tid season

  1. Super bowl 2019 norsk tid game
  2. Mensen i 3 uker i strekk like
  3. Super bowl 2019 norsk tid live
  4. Super bowl 2019 norsk tid tv
  5. Kjell gustavsson
  6. Super bowl 2019 norsk tid online